esyrhzek

House Extension in Brussels / Atelier Tom Vanhee

first_imgCopyAbout this officeAtelier Tom VanheeOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentExtensionBrusselsOn FacebookBelgiumPublished on April 07, 2020Cite: “House Extension in Brussels / Atelier Tom Vanhee” 07 Apr 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogBathroom AccessorieshansgroheBath & Shower ThermostatsGlass3MGlass Finish – FASARA™ NaturalPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Mirage®WindowsVitrocsaSliding Window – Mosquito NetSinksBradley Corporation USASinks – Verge LVG-SeriesMetal PanelsTrimoQbiss One in Equinix Data CentreSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – Q-ClassMetal PanelsLongboard®Aluminum Battens – Link & Lock – 4″Sports ApplicationsPunto DesignPunto Fit in Ekaterinburg Public SpaceWoodBlumer LehmannFree Form Structures for Wood ProjectsKnobsKarcher DesignDoor Knob K390 (50)TablesVitsœ621 Side TableMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Projects Save this picture!© Stijn Bollaert+ 23Curated by Paula Pintos Share House Extension in Brussels / Atelier Tom VanheeSave this projectSaveHouse Extension in Brussels / Atelier Tom Vanhee Manufacturers: AutoDesk, Reynaers Aluminium, Deutsche FOAMGLAS®, RENSON, Resitrix, Saint-Gobain, Sto, Unilin, Zoontjens, Aquadrain, Classic comfort bakaliet interroptor, plywood birch Photographs Year:  Engineering:LimeCity:BrusselsCountry:BelgiumMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Stijn BollaertText description provided by the architects. The client is living in one of the rare well-kept laborers houses in the garden city in Brussels.  The house was really small and needed more relation with the garden.  Inspired by the many concrete fences and garden houses in the suburb, we build a concrete enlargement to the house.Save this picture!© Stijn BollaertSave this picture!New floor planSave this picture!© Stijn BollaertThe extension brings the house an extra living space for dining, sitting, and storage. It opens the house to the garden and is integrating to the neighbour by reducing it’s height.  Inspired by the white and dark existing steel windows, the new windows and glazed doors get also a dark frame with small opening parts. Save this picture!© Stijn BollaertBuilding connections are accentuated in the interior : wooden frames around windows, black tiles in the floor between old and new.Save this picture!© Stijn BollaertProject gallerySee allShow less636 House / CoDA arquitetosSelected ProjectsAn Intermittent Breath of Fresh Air: Declining Emissions in Cities Soon on the Rise …Articles Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/937004/house-extension-in-brussels-atelier-tom-vanhee Clipboard CopyHouses, Extension•Brussels, Belgium “COPY” Photographs:  Stijn Bollaert Manufacturers Brands with products used in this architecture project center_img 2019 Dr Construct House Extension in Brussels / Atelier Tom Vanhee Contractor: Houses Belgium Architects: Atelier Tom Vanhee Year Completion year of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/937004/house-extension-in-brussels-atelier-tom-vanhee Clipboard “COPY” ArchDailylast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *